Bouwkundige keuring Assen

Het is goed wonen in Assen. De stad heeft een gevarieerd aanbod aan woningen in alle prijsklassen, waaronder ook veel nieuwbouw. Of het nu stedelijk wonen is of buiten wonen, Assen heeft het. Daarbij zijn alle voorzieningen die je in een stad mag verwachten binnen handbereik. Heb je een oudere woning met een nostalgisch karakter op het oog? Dan is een bouwkundige keuring Assen zeker aan te bevelen.

 

Een bouwkundige keuring geeft je inzicht

Je hebt je droomhuis gevonden en de prijs valt ook nog binnen je budget. Je geluk kan niet op denk je. Maar wat als er na korte tijd blijkt dat de kozijnen vervangen moeten worden of het dak lekkage blijkt te hebben? Die uitgavepost had je nou net even niet voorzien. Met een bouwkundige keuring vooraf voorkom je dit soort tegenslagen. Tijdens zo’n inspectie worden namelijk de onderdelen van de woning grondig aan een keuring onderworpen. Met die uitkomst heb je een goede indicatie op welke kosten je op korte én op lange termijn moet rekenen. Valt dat mooie huis in Assen nu nog steeds binnen je budget? Dan weet je dat je die keuze met een gerust hart kunt maken. Kortom; weet wat je koopt!

 

Een bouwkundige keuring in Assen is een vak apart

Voor het uitvoeren van een bouwkundige keuring in Assen ga je uiteraard op zoek naar een vakman. Iemand die weet wat hij doet en die jou alles kan vertellen over de staat van jouw droomhuis. Kies daarom voor een keurder die aangesloten is bij het keurmerk Vakkundig gekeurd. Dan kun je ervan op aan dat de volgende zaken in orde zijn: getoetste algemene consumentenvoorwaarden, deskundig personeel, de kwaliteit van het keuringsbedrijf en onafhankelijk geschillenrecht. Deze vakmannen vind je overigens niet alleen in Assen, maar door heel Nederland. Vind jouw Vakkundig gekeurd vakman in het overzicht van bouwkundig keurders in Assen.

De Stichting Nationaal Keurmerk Bouwkundig Keurders is de stichting die het Keurmerk Vakkundig gekeurd uitbrengt. De Stichting is opgericht in 2018 door Vastgoedpro in samenwerking met een aantal marktpartijen (bouwkundige keuringsbedrijven die meer marktregulering willen).

Zoek een bouwkundig keurder in Assen