Bouwkundige keuring Leeuwarden

Leeuwarden is de groeistad in het noorden van Nederland en ook de culturele hoofdstad van Europa. Daarnaast is het een van de oudste steden van Noord-Nederland en telt daarom een enorme geschiedenis. Zowel in de oude binnenstad met een middeleeuws karakter met grachten als in de sfeervolle nieuwbouwwijken. Ben je ook op zoek naar een nieuwe woning of heb je al iets op het oog? Dan is een bouwkundige keuring Leeuwarden aan te raden.

 

Wat is een bouwkundige keuring

Tijdens een bouwkundige keuring vindt een inspectie plaats op bouwkundige onderdelen van een woning. Daarbij gaat het om ‘zichtbare’ en soms ook ‘onzichtbare’ delen. Te denken valt aan dakbedekking, constructie, fundering, gevels, kozijnen enzovoort. Al met al zal de bouwkundig keurder in Leeuwarden de gehele woning van nok tot kruipruimte vakkundig voor je nakijken.

 

Wat staat er in een bouwkundige keuring

Een bouwkundige keuring laten uitvoeren is ontzettend handig vooral in een stad als Leeuwarden. Het rapport geeft inzicht in het onderhoud dat opgepakt moet worden op korte en op lange termijn. De uitkomst geeft je zowel duidelijkheid als ook zekerheid. Enerzijds krijg je een helder beeld wat de kosten zijn die je op korte termijn en lange termijn te wachten staan. Daarnaast kun je In de koopovereenkomst een bouwkundige keuring als voorbehoud opnemen. Anderzijds kun je de resultaten gebruiken tijdens de onderhandeling van de verkoopprijs. Door middel van een bouwkundige keuring Leeuwarden kun je een weloverwogen beslissing nemen.

 

Waar vind ik een bouwkundig keurder Leeuwarden

Het uitvoeren van een bouwkundige keuring is een vak apart. Kies om die reden voor een vakman met het keurmerk Vakkundig gekeurd. Zo kun je er zeker van zijn dat het keurmerk staat voor: deskundig personeel, de kwaliteit, onafhankelijk geschillenrecht en getoetste algemene consumentenvoorwaarden. Deze keurders zijn in heel Nederland te vinden. Vind de vakman in het overzicht van bouwkundig keurders in Leeuwarden.

De Stichting Nationaal Keurmerk Bouwkundig Keurders is de stichting die het Keurmerk Vakkundig gekeurd uitbrengt. De Stichting is opgericht in 2018 door VastgoedPRO in samenwerking met een aantal marktpartijen (bouwkundige keuringsbedrijven die meer marktregulering willen).

Zoek een bouwkundig keurder in Leeuwarden