Bouwkundige keuring Den Haag

Je staat op het punt een huis in de regio van Den Haag te kopen. Er komt een hoop op je af. Waar moet je aan denken? Voor de hand liggend is je budget en de hoogte van een hypotheek. Maar daarmee onlosmakelijk verbonden is een bouwkundige keuring. Je wilt tenslotte niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Verrassingen die een fikse financiële tegenslag kunnen betekenen. Zorg daarom dat je weet wat je koopt met een bouwkundige keuring Den Haag.

 

Een bouwkundige keuring in Den Haag

Een bouwkundige keuring is een onafhankelijke, visuele keuring van een bestaande woning. Door deze keuring krijg je op hoofdlijnen een beeld van de bouwkundige staat van de woning. Ook geeft het duidelijkheid over de kosten om eventueel het huis in goede staat te brengen. Voor nu en op termijn. Zo weet je of jouw droomhuis in Den Haag ook écht binnen jouw budget valt.

 

Waar op letten bij een bouwkundige keuring?

Een bouwkundige keuring is een visuele inspectie. Er wordt bijvoorbeeld grondig gecheckt op fundering, riolering, vloeren, muren, plafonds, metselwerk en staat van kozijnen, ramen en deuren. Ook worden beglazing en ventilatie gecheckt en er vindt een vochtmeting plaats.
De uitkomst van een bouwkundige keuring geeft je een goed inzicht in de kosten waar je op korte én lange termijn rekening mee moet houden. Het is voor een woning in Den Haag zeker raadzaam een bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken voor je financiële toekomst.

 

Hoe vind ik een goede bouwkundig keurder in Den Haag?

Het uitvoeren van een bouwkundige keuring in Den Haag is een vak apart. Kies daarom een bouwkundig keurder uit de regio Den Haag. Hier vindt je een overzicht van de bouwkundig keurders Den Haag die aangesloten zijn bij Vakkundig gekeurd.

 

Vakkundig gekeurd in Den Haag

Vakkundig gekeurd is het keurmerk dat erkende/aangesloten bouwkundige keurders mogen voeren. Alleen keuringsbedrijven die aan de toetsingsvoorwaarden voldoen (bij toetreden en tussentijdse controle), komen in aanmerking voor het keurmerk.

De Stichting Nationaal Keurmerk Bouwkundig Keurders is de stichting die het Keurmerk Vakkundig gekeurd uitbrengt. De Stichting is opgericht in 2018 door VastgoedPRO in samenwerking met een aantal marktpartijen (bouwkundige keuringsbedrijven die meer marktregulering willen).

Zoek een bouwkundig keurder in Den Haag