Bouwkundige keuring Haarlem

Haarlem is een heerlijke stad om in te wonen. Een stad die door zijn veelzijdigheid en centrale ligging erg populair is. De kust en duinen zijn op fietsafstand en Amsterdam en Schiphol zijn nabij gelegen. En nu heb je het gevonden. Dat mooie appartement met dat prachtige uitzicht. Of die charmante jaren dertig woning. En dan? Een bouwkundige keuring Haarlem!

 

Waarom een bouwkundige keuring Haarlem?

Een huis kopen is een hele stap, niet alleen emotioneel maar ook financieel. Op die beide vlakken moet het natuurlijk goed voelen. Een bouwkundige keuring geeft een helder beeld van de bouwkundige staat van het huis en welk onderhoud je kunt verwachten. Weet wat je koopt!

 

Bouwkundige keuring opgenomen in voorbehoud koopcontract

Sinds 1 februari is een bouwkundige keuring standaard opgenomen in het voorbehoud van de koopovereenkomst. Dat is een goede ontwikkeling. In de grote steden, dus ook in Haarlem, is de grote gekte op de woningmarkt losgebarsten. De vraag naar woningen overstijgt het krappe aanbod. Je bent al snel geneigd zo’n een bouwkundige keuring in Haarlem over te slaan. Je hebt tenslotte lang naar dit droomhuis gezocht. Toch is het echt aan te raden. Je wilt toch niet voor verrassingen komen te staan. Zeker nu je niet veel bij kunt lenen voor herstelwerkzaamheden.

 

Een bouwkundige keuring Haarlem geeft je inzicht

Een bouwkundige keuring is een onafhankelijke, visuele keuring van een woning. Het doel van zo’n bouwkundige keuring is om de staat van een woning in kaart te brengen. Die uitkomst geeft inzicht in de kosten die je op korte termijn én op den duur kunt verwachten. Dat geeft een goede indicatie over jouw benodigde financiën. Lees meer over een bouwkundige keuring.

 

Waar vind ik een bouwkundige keurder in Haarlem?

Ben je op zoek naar een bouwkundige keurder in de regio Haarlem? In deze lijst van bouwkundig keurders vind je vakkundige keurders die aangesloten zijn bij het keurmerk Vakkundig gekeurd.

De Stichting Nationaal Keurmerk Bouwkundig Keurders is de stichting die het Keurmerk Vakkundig gekeurd uitbrengt. De Stichting is opgericht in 2018 door VastgoedPRO in samenwerking met een aantal marktpartijen (bouwkundige keuringsbedrijven die meer marktregulering willen).

Zoek een bouwkundig keurder in Haarlem