Bouwkundige keuring Breda

Breda, de sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Het rijke verleden en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. Voor een woningzoekende is er voor ieder wat wils. En als je dan het huis van je dromen hebt gevonden. Wat is dan de volgende stap? Je denkt vast als eerste aan een hypotheek. En als het gaat om de financiën, is dat ook helemaal niet gek. Maar in diezelfde lijn past een bouwkundige keuring Breda.

 

 

Waarom denken aan een bouwkundige keuring in Breda?

Een bouwkundige keuring geeft een helder beeld van de bouwkundige staat van het huis. In een rapport wordt per onderdeel vastgelegd wat de staat ervan is. Denk daarbij aan kozijnen, gevels, dakbedekking, constructie, enzovoort. Zo’n rapport laat dan zien welk onderhoud eigenlijk direct zou moeten gebeuren en welk onderhoud je met de tijd moet incalculeren. Dit gaat over essentiële onderdelen die jouw woongenot nu en in de toekomst kunnen bepalen. Daarnaast kan een onderhoudspost een forse aanslag zijn op je te besteden budget. Wel zo verstandig dus, dat je weet wat je koopt!

 

Kies voor een Vakkundig gekeurd keuring in Breda

Een bouwkundige keuring Breda is een vak apart. Daarom is er een keurmerk. Het keurmerk Vakkundig gekeurd is ondergebracht in de Stichting Nationaal Keurmerk Bouwkundig Keurders. Vanuit die stichting is een aantal zaken geregeld. Van bedrijven die aangesloten zijn bij Vakkundig gekeurd ben je zeker van: de kwaliteit van het keuringsbedrijf, deskundig personeel, getoetste algemene voorwaarden en onafhankelijk geschillenrecht. Lees meer over vakkundig gekeurd in Breda.


Op zoek naar een Vakkundig gekeurd keurder in Breda?

Vakkundig gekeurd keurders zijn in heel Nederland te vinden. Vind jouw vakman in het overzicht van bouwkundig keurders in Breda.

De Stichting Nationaal Keurmerk Bouwkundig Keurders is de stichting die het Keurmerk Vakkundig gekeurd uitbrengt. De Stichting is opgericht in 2018 door VastgoedPRO in samenwerking met een aantal marktpartijen (bouwkundige keuringsbedrijven die meer marktregulering willen).

Zoek een bouwkundig keurder in Breda