Download onderzoeksrapport

bouwkundige-keuring-rapport

Download onderzoeksrapport

Als vertegenwoordiger namens de branche zijn we geïnteresseerd in de marktomvang, het type bedrijven wat daar actief is en hoe zij keuren. In opdracht van Vastgoedpro en Vakkundig gekurd heeft het gerenommeerde onderzoeksbureau Totta Reseach (onderdeel van Blue Field Agency) onderzoek gedaan in deze branche. De uitkomsten daarvan zijn uitermate relevant voor stakeholders en overheden die met keurders te maken hebben. Daarnaast zijn de resultaten ook interessant voor keurders die zichzelf aan de hand van het rapport kunnen vergelijken met de markt.

Gratis download: inzicht in de markt voor keuringen
Alle aangesloten keurders bij het keurmerk Vakkundig gekeurd ontvangen binnenkort het volledige rapport in boekvorm. Bent u nog niet aangesloten bij Vakkundig gekeurd of bent u een stakeholder? Download dan via onderstaand link een beperkte uitgave van het onderzoeksrapport in .pdf.

Klik hier om het onderzoeksrapport te downloaden: download rapport

Toegang tot het volledige rapport 
Wilt u inzicht in het volledige rapport en bent u keurder? Sluit dan aan bij het keurmerk en ontvang het volledige rapport in boekvorm. Bent u journalist, overheid, NGO of belangenbehartiger? Neemt dan contact op met Clémens Riepma via c.riepma@vastgoedpro.nl.