Het Keurmerk Vakkundig gekeurd

Het keurmerk is onafhankelijk en kent geen winstoogmerk. Op deze pagina vind je alle informatie die je moeten weten over het Keurmerk Vakkundig gekeurd.

De Stichting Nationaal Keurmerk Bouwkundig Keurders

Het Keurmerk Vakkundig gekeurd wordt uitgegeven door De Stichting Nationaal Keurmerk Bouwkundig Keurders. Deze stichting stelt zich ten doel om consumenten en andere opdrachtgevers meer inzicht te geven in de kwaliteit van het keuringsbedrijf dat de bouwkundige keuring uitvoert.

De noodzaak van een keurmerk is ontstaan door de snelle groei van de vraag naar bouwkundige keuringen. Dat trok een groot aantal aanbieders van bouwkundige keuringen aan. Om ervoor te zorgen dat opdrachtgevers meer zicht krijgen op de kwaliteit van een bouwkundig keuringsbedrijf, is het Keurmerk Vakkundig gekeurd opgericht.

VastgoedPRO

Het oprichten van het keurmerk Vakkundig gekeurd en de Stichting NKBK is een initiatief van beroepsvereniging VastgoedPRO in samenwerking met de marktpartijen.

Als onafhankelijke beroepsorganisatie voor professionals in het vastgoed heeft VastgoedPRO ruim 30 jaar ervaring in de markt. Van oorsprong richt de vereniging zich op alle professionals in het vastgoed waaronder veel makelaars en taxateurs. Sinds 2018 zijn bouwkundig keurders hier als specialistische groep aan toegevoegd.

Heeft u een vraag over het Keurmerk Vakkundig gekeurd?