Keurder aan het woord: Mart van den Heuvel van Here Bouwadvies uit Eindhoven

Keurder aan het woord: Mart van den Heuvel van Here Bouwadvies uit Eindhoven

Voor diverse professionele instanties maakten wij al langere tijd bouwkundige keuringen. De particuliere markt bleef echter hierin achter. Via diverse regionale makelaars hebben we geprobeerd om ons product in de markt te zetten. Dat lukte wel, maar door deze partijen werd er regelmatig gevraagd of onze keuringen waren voorzien van een keurmerk. Naar aanleiding van deze regelmatig terugkerende vraag zijn wij gaan zoeken naar een partij die achter ons product staat en het wilde voorzien van een keurmerk.

Wij hebben na goed onderling overleg gezamenlijk besloten om met Vakkundig gekeurd in zee te gaan.
Al snel merkten we dat dit keurmerk een toegevoegde waarde heeft binnen de wereld van de makelaardij, en ook vanuit de particuliere markt. Hierdoor hebben we vrij recent voor een prachtig landhuis uit 1929 een totale bouwkundige en installatietechnische inspectie mogen uitvoeren. Met een zeer tevreden klant als gevolg.

Mart van den Heuvel
Here Bouwadvies – Eindhoven

HERE Bouwadvies BV is gevestigd in Eindhoven en adviseert de vastgoedmarkt bij het beheren van hun vastgoed. Het werkgebied ligt verspreid over Limburg, Brabant en Zeeland. HERE Bouwadvies is sinds mei 2019 aangesloten bij Vakkundig gekeurd.