Keurder aan het woord: RaDe Bouwadvies uit Heerlen

Keurder aan het woord: RaDe Bouwadvies uit Heerlen

RaDe Bouwadvies werkt door tijdens Corona.

 

Vanuit Vakkundig gekeurd zijn we benieuwd naar of en hoe het Coronatijdperk invloed heeft op het werk van bouwkundig keurders. De collega’s van RaDe bouwadvies vertellen erover. RaDe is een bouwadviesbureau uit Heerlen met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van bouwkundige vraagstukken.

Een paar maanden geleden, met de uitbraak van Covid-19 in Nederland, sloeg een lichte benauwdheid over de situatie wel even toe. De grote vraag, waar ongetwijfeld veel ondernemers mee kampen, is toch: hoe gaat dat op onze branche van bouwkundige keuringen uitwerken? En tot op heden is het antwoord duidelijk: niet! Het aantal aanvragen laat tot op heden geen daling zien en we zijn nog volop aan het werk.

Wel hebben we uiteraard aanpassingen gedaan in het uitvoeren van ons werk. Het zijn de bekende maatregelen zoals we ze allemaal wel kennen momenteel. Het liefst keuren we nu alleen of met een afstand van 1,5 meter. Wanneer iemand tekenen van verkoudheid heeft, vragen we dat te melden zodat we de afspraak op het geplande moment annuleren. De aangepaste maatregelen hebben we duidelijk kenbaar gemaakt op onze website. Tevens hebben we dat ook nog eens in onze opdrachtbevestigingen aangegeven. Ondanks deze kleine aanpassingen kunnen we toch de hoge kwaliteit van ons werk waarborgen zoals mensen dat van RaDe Bouwadvies gewend zijn. Nog steeds ‘vakkundig gekeurd’ dus en daar blijven we ook voor staan. Het keurmerk is belangrijk voor ons. Kwaliteit is voor ons een eerste vereiste. Niet alleen voor ons zelf, maar zeker voor onze klanten.
We willen mensen ontzorgen. En ook dat lukt nog steeds altijd!

Team RaDe Bouwadvies
Heerlen