Kom naar de PowerSessie!

Laad uw batterij op met kennis en inspiratie tijdens de PowerSessie Vakkundig gekeurd. Op donderdag 8 november 2018 organiseert het keurmerk Vakkundig gekeurd een speciale bijeenkomst die toegankelijk is voor alle bouwkundig keurders, met of zonder keurmerk.

We duiken de inhoud in tijdens een vakinhoudelijke sessie, u ontmoet uw vakgenoten en gaan we met elkaar in gesprek over de toekomst van het vak.

De woningkeurder: Wenselijk of noodzakelijk?

 

De consument wordt steeds veeleisender en wil nog meer zekerheid rondom de aankoop van een woning. Hoe kunt u als woningkeurder inspelen op deze kansen en daarmee uw marktpositie versterken?

 

Tijdens de interactieve PowerSessie nemen wij u mee langs het meest voorkomende bouwgebrek in Nederland, namelijk vochtproblematiek. De specialisten van het Hoger Technisch Instituut geven u handvatten om uw opdrachtgever te helpen met zijn of haar vragen. Na afloop ontvangt u ook gratis de nieuwe BTG Checklist 2018 ontwikkeld door HTI. Deze kunt u na de bijeenkomst direct toepassen in uw dagelijkse praktijk.

 

Na de inhoudelijke sessie gaat u en uw collega’s in gesprek met vertegenwoordigers van financiers, het keurmerk Vakkundig gekeurd en de afgevaardigde van het Hoger Technisch Instituut over de toekomst van het vak en de markt .

Programma PowerSessie

09.30 – 10.00 uur: Inloop en ontvangst

10.00 – 12.15 uur: Inhoudelijke programma met sprekers plus nazit

12.15 – 13.00 uur: lunch en registratie voor De Dag van het Vastgoed (optioneel)

Locatie PowerSessie

De Kromhouthal, Amsterdam Noord
Gedempt Hamerkanaal 231
1021 KP Amsterdam
Bekijk de Route

Eerst de PowerSessie, daarna de Dag van het Vastgoed

 

De PowerSessie Vakkundig gekeurd vindt plaats in de ochtend van 9.30 uur tot 12.00 uur. Op dezelfde locatie vindt in de middag De Dag van het Vastgoed plaats waar het keurmerk Vakkundig gekeurd sponsor van is. U kunt zich hieronder tevens gratis aanmelden voor dit evenement in de middag. Ook deelname aan De Dag van het Vastgoed (inclusief lunch en borrel) is geheel gratis. Meer informatie over De Dag van het Vastgoed vindt u op www.dagvanhetvastgoed.nl